Skip to Content

Gyermekrajzpályázat (leadási határidő: 2012. május 1.)

RAJZPÁLYÁZAT

A HK Hermanos Kiadó KATONAÚJSÁG című folyóirata rajzpályázatot hirdet.

A pályázat célja gyerekek véleményének, elképzelésének megismerése a honvédelemről, a katonaságról, a hazáról, ezáltal is lehetőséget adva a legkisebb iskolás korosztálynak a bennük rejlő fantáziavilág, illetve tehetség kibontakozására.

A rajzpályázatra elsősorban a 6-14 éves korosztály alkotásait várjuk, de nem zárjuk ki a pályázatból az óvodás gyerekek és a gimnáziumba, szakiskolába, vagy szakközépiskolába járó fiatalok részvételét.

A pályaművek témája a – már fentebb említett – honvédelem, katonaság, haza kifejezések az alkotó által elképzelt képi ábrázolása. A beküldött pályamunka A4 méretű legyen. A kép elkészítéséhez felhasználható eszközök: ceruza, toll, szén, kréta, zsírkréta, filctoll, festék, stb. Egy pályázó egy pályaművet nyújthat be. A pályázónak mellékelnie kell az alábbi adatokat: neve, életkorra, elérhetősége (postacím, telefonszám, és ha van, akkor e-mail cím) és az iskolája neve és címe.

Pályázatra az alábbi postacímen és e-mail címen lehet jelentkezni:

hkhermanos.edina@gmail.com

HK Hermanos Kiadó Kft. - 6725 Szeged, Petőfi Sándor sugárút 43.

A pályázathoz a név mellé feltétlenül mellékelni kell az elérhetőségeket (cím, telefonszám, és ha van, akkor e-mail cím).

A pályázati munkák leadási határideje: 2012. május 01.

A pályázat értékelése

A rajzpályázatra beérkezett pályaműveket a HK Hermanos Kiadó által felkért zsűri bírálja el 2012. május 10-ig. A beérkezett pályamunkák közül a zsűri által 20, a közönségszavazatok alapján 5 kerül díjazásra oklevéllel és ajándékokkal.

A beérkezett pályaművek felkerülnek a Kiadó honlapjára, majd 2012 májusában Budapesten kiállításra kerülnek, ahol a nagyközönség is megtekintheti őket. A győztes rajzok megjelennek a Katonaújság című folyóirat 2012. júniusi (2012/3.) számában. Különdíjban részesítjük a 3 legtöbb szavazatot elért pályázó iskoláját.

A győztes pályaművek készítőit a Kiadó 2012. május 15-ig postai levélben, vagy elektronikus levélben értesíti, illetve a www.hkhermanos.hu weboldalon is tájékoztatást ad a pályázat részleteiről és eredményéről.

További információk, részletek az alábbi elérhetőségeken:

HK Hermanos Kiadó Kft.

www.hkhermanos.hu

6725 Szeged, Petőfi Sándor sgt. 43.

+36 70 378 4081

hkhermanos.edina@gmail.com